To see around
See more
Open
Close
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show

Oups... It would appear that Cirkwi does not have permission to use your location.

Description
Map
Ratings and reviews
See around

Welkom !

Welkom !

Description


Welkom !  Waar je nu naar kijkt, dat is een iBeaken !

Mogelijk ben je hier geraak via het scannen van een QR code of het intikken van onze eigen wereldwijd unieke iB code.  Dat betekent waarschijnlijk dat je geïnteresseerd bent en hopelijk ook geïntrigeerd en nieuwsgierig naar wat iBeaken je te bieden heeft...

Een iBeaken is een kort verhaal over een kunstwerk, een beschermd gebouw of een object  Het verhaal bevat maximaal 250 woorden, net genoeg om helemaal op je smartphone te lezen.  En er hoort natuurlijk ook een foto bij...

Mocht je echter meer willen vertellen, dan kan je clusters aanmaken - dat is één code met verschillende verhalen, ideaal in musea, voor vitrinekasten of op een locatie die niet altijd open is.

Wat je hier ziet is de 'LITE' versie van iBeaken - die is helemaal gratis !  Yep !!  Hélemaal gratis !  Je kan daarvoor zoveel iBeakens aanmaken als je maar wil.

Wil je echter graag het scherm aanpassen aan je eigen imago en ook video en audio gebruiken, dan kan je upgraden naar een PRO versie.  Die is qua kostprijs heel erg haalbaar.  We willen namelijk dat iedereen kan meegenieten van de wonderlijke wereld van iBeaken ;-)

Technical information

Updated at : 18/08/2016
Lat : 50.4413343Lng : 4.7331376

Altimetric profile

Ratings and reviews

To see around
See more
Open
Close
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show
Show